1. A megállapodás tárgya.
    • Ez a megállapodás a https://healthy-food-near-me.com webhelyre érvényes, és e webhelyek felhasználója és a webhelyek tulajdonosa (a továbbiakban https://healthy-food-near-me.com) között jön létre. )
    • Ez a megállapodás meghatározza a Felhasználó személyes adatainak és egyéb információknak, amelyeket a https://healthy-food-near-me.com kap a webhely felhasználóitól, fogadására, tárolására, feldolgozására, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára. A Felhasználó kitölti a személyes adatokat.
    • Ha információt, hirdetményt szeretne elhelyezni, használja a webhelyet bármelyik thehttps: //healthy-food-near-me.com webhelyen, a Felhasználónak gondosan el kell olvasnia ezt a megállapodást, és teljes egyetértését kell kifejeznie a feltételeivel. A jelen megállapodással való teljes beleegyezés megerősítése a webhely felhasználó általi használata.
    • A felhasználónak nincs joga információkat, közleményeket közzétenni, az oldalt használni, ha nem ért egyet a megállapodás feltételeivel, vagy ha még nem töltötte be a törvényes kort, amikor joga van megállapodások megkötésére, vagy nem jogosult személy annak a társaságnak a nevében, amelynek nevében az információt kifüggesztik, bejelentés.
    • A felhasználó a webhelyet használó webhelyeken közzétéve a személyes adatokat, vagy más módon szolgáltatva ezeket az adatokat, és / vagy a webhelyen bármilyen műveletet végrehajtva és / vagy a webhely bármely részét felhasználva a Felhasználó kifejezetten hozzájárul a jelen megállapodás feltételeit, és a https: //healthy-food-near-me.com jogot biztosít a felhasználói személyes adatok fogadására, tárolására, feldolgozására, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára a jelen Szerződés feltételei szerint.
    • Ez a megállapodás nem szabályozza az andhttps: //healthy-food-near-me.com nem felelős a felhasználó személyes adatainak és minden egyéb információnak a https tulajdonában vagy üzemeltetésében nem részesülő harmadik felek fogadásáért, tárolásáért, feldolgozásáért, felhasználásáért és nyilvánosságra hozataláért. : //healthy-food-near-me.com, és azok a személyek, akik nem az AvtoTachki alkalmazottai .com, még akkor is, ha a Felhasználó ezen személyek webhelyeihez, ételeihez vagy szolgáltatásaihoz jutott hozzá a https: // healthy-food-near-me keresztül .com vagy a hírlevél. Bizalmas, hogy ez a megállapodás az egyetlen információ, amelyet a webhely adatbázisában titkosított állapotban tárolnak, és csak a következő címen érhető el: //healthy-food-near-me.com.
    • A felhasználó tudomásul veszi, hogy személyes adatainak és engedélyezési adatainak biztonságának és védelmének elhanyagolása esetén harmadik felek illetéktelen hozzáférést kaphatnak a fiókhoz, valamint a személyes és egyéb felhasználói adatokhoz. https://healthy-food-near-me.com nem felelős az ilyen hozzáférésből eredő veszteségekért.
  2. A személyes adatok megszerzésének eljárása.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Sütik szolgáltatásnyújtásra ettől függően, például adatok tárolása kosárban a látogatások között;
    • A felhasználó IP címe.
  2. Minden információt mi gyűjtünk, ahogy van, és az adatgyűjtés során nem változik. A felhasználó felelős megbízható információk, ideértve a személyes adatokról is. Http://healthy-food-near-me.com joga van, ha szükséges, ellenőrizni a megadott információk pontosságát és kérni a megadott információk megerősítését. szükség esetén szolgáltatásokat nyújtani a Felhasználó számára.
  3. A felhasználói információk felhasználásának eljárása.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Az adatbázishoz való hozzáférés biztosításának feltételei.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • az ilyen adatok és információk igénylésére és fogadására jogosult állami szervek ésszerű kérésére;
    • ha a https://healthy-food-near-me.com véleménye szerint a Felhasználó megsérti jelen Megállapodás és / vagy a https://healthy-food-near-me.com és a felhasználó.
  7. Hogyan lehet ezeket az információkat megváltoztatni / törölni, vagy leiratkozni.
  1. A felhasználók bármikor megtehetik változás / törlés személyes adatokat (telefon) vagy leiratkozhat. A https://healthy-food-near-me.com egyes funkcióinak munkája, amelyek megkövetelik a Felhasználóról szóló információk rendelkezésre állását, felfüggeszthetők az információk megváltoztatásának / törlésének pillanatától.
  2. A Felhasználó személyes adatait addig tároljuk, amíg azokat a Felhasználó nem törli. A személyes adatok törléséről vagy egyéb feldolgozásáról a Felhasználó megfelelő értesítése a Felhasználó által megadott e-mailre küldött levél (információ).
  3. Adat védelem.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kapcsolattartási cím kérdés esetén.
  4. Ha kérdései, kívánságai, panaszai vannak az Ön által megadott információkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az e-mail címmel: Support@healthy-food-near-me.com. Írásbeli kérésre és a személyazonosságát és jogosultságát megállapító dokumentum bemutatása után a felhasználót tájékoztathatjuk az adatbázis helyével kapcsolatos információk megszerzésének eljárásáról.
  5. Változások az adatvédelmi irányelvekben.
  6. Megváltoztathatjuk az adatvédelmi irányelvek feltételeit. Ebben az esetben kicseréljük a verziót a feltételek oldalon, ezért ellenőrizze rendszeresen https://egészséges- food-near-me.com/ privacy-Agreement A megállapodás minden változata a közzétételük pillanatától lép hatályba. A Webhely használatával a Felhasználó megerősíti az Adatvédelmi irányelv új feltételeinek elfogadását abban a szövegben, amely a Felhasználó használatakor a Weboldal használatakor érvényes.
  7. További feltételek.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Abban az esetben, ha az Adatvédelmi irányelv bármely rendelkezését, ideértve bármely javaslatot, záradékot vagy annak egy részét, törvénytel ellentétesnek vagy érvénytelennek tekintjük, ez nem érinti a többi olyan rendelkezést, amelyek nem ellentmondanak a törvénynek, azok továbbra is érvényben maradnak teljes érvényű és érvényes, és minden érvénytelen rendelkezést, vagy olyan rendelkezést, amelyet a Felek további intézkedése nélkül nem lehet teljesíteni, módosítottnak, módosítottnak kell tekinteni, amennyiben az érvényességének és a megvalósítás lehetőségének biztosításához szükséges.
  3. Ez a megállapodás a Felhasználóra vonatkozik, attól a pillanattól kezdve, amikor a weboldalt használja, ideértve a hirdetés elhelyezését is, és mindaddig érvényes, amíg a felhasználóval kapcsolatos bármilyen információt nem tárolnak a webhelyen, beleértve a személyes adatokat is.